سعادت آباد - چهارراه سرو- خیابان بخشایش- کوچه هفدهم- پلاک 54- ساختمان تجاری اداری عرفان طبقه 3 واحد 306

دکتر فتانه ضیائی / جراحی پستان / شیمی درمانی قبل از جراحی سرطان پستان

شیمی درمانی قبل از جراحی سرطان پستان

آنچه می خوانید...

شیمی درمانی قبل از جراحی سرطان سینه روشی است که در روند درمان بیماران مبتلا به این سرطان مورد استفاده قرار می گیرد و  در اغلب موارد کمک بسیار زیادی به درمان بیماران می کند. انجام شیمی درمانی قبل از جراحی، توده های سرطانی را مورد حمله قرار داده و باعث کوچک تر شدن آن ها می شود. به همین دلیل، در مواردی که به تایید پزشک برسد، قبل از جراحی سرطان پستان، شیمی درمانی انجام می شود. 

شیمی درمانی قبل از جراحی سرطان سینه برای کوچک تر کردن توده ها انجام می شود

شیمی درمانی قبل از جراحی به چه دلایلی انجام می شود؟

عمده ترین هدف از انجام شیمی درمانی قبل از عمل سرطان پستان، کوچک تر کردن تومور یا تومور های سرطانی است. در این صورت، می توان از برداشتن کل بافت پستان و همچنین پیش روی توده در غدد لنفاوی جلوگیری کرد.

اگر تومور سرطانی نزدیک به غدد لنفاوی باشد، بیمار بیشتر در معرض متاستاز و سرایت سرطان به نواحی دیگر بدن است. گاهی اوقات ممکن است سرطان در نواحی دیگر بدن نیز پیشرفت کرده باشد و سلول های سرطانی در نقاط مختلف بدن منتشر شده باشند. معمولا جراحان در این وضعیت، جراحی و خارج کردن توده را درمان مناسبی نمی دانند. به همین علت، توصیه به انجام شیمی درمانی می کنند. این شیمی درمانی راهی برای افزایش طول عمر بیمار است.

در کل اصلی ترین اهداف شیمی درمانی قبل از جراحی موارد زیر هستند:

  • کوچک تر کردن تومور ها برای جلوگیری از برداشت پستان
  • جلوگیری از رشد سلول های سرطانی در غدد لنفاوی
  • تضعیف سلول های سرطانی و کمک به افزایش طول عمر بیمار در شرایطی که جراحی گزینه مناسبی نبوده یا امکان پذیر نیست.

طبق تحقیقات و آزمایش های انجام شده، بیمارانی که سرطان پیشرفته دارند و در ابتدا امکان جراحی آنان وجود ندارد، وقتی تحت شیمی درمانی قرار می گیرند، تومور های آنان کوچک تر شده و در نتیجه می توانند تحت عمل جراحی قرار بگیرند.

حتی در بعضی موارد، تومور های سرطانی در روند شیمی درمانی به طور کامل از بین می روند و بیمار نیازی به جراحی پیدا نمی کنند.

نحوه ی انجام شیمی درمانی قبل از جراحی سرطان

بعد از اینکه وجود توده سرطانی در آزمایش های مربوطه تشخیص داده می شود، بیمار در روند شیمی درمانی قرار خواهد گرفت. به همین منظور، توده ی موجود بوسیله ی یک شی کوچک فلزی، نشانه گذاری می شود و بیمار درمان را آغاز می کند. معمولا بعد از گذراندن دو دوره شیمی درمانی مجددا ماموگرافی یا سونوگرافی انجام می شود تا میزان اثر گذاری و تغییرات توده مشخص شود.

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر فتانه ضیائی

فلوشيپ جراحى پستان از دانشگاه شهيد بهشتى جراحی پلاستیک سینه و شکم از فرانسه تشخیص و درمان زودرس سرطان سینه با حفظ سینه انجام جراحی های سرطان پستان و بازسازی سرطان و ماموپلاستی و پروتز سینه استفاده از دستگاه هایی برای کاهش دستکاری های زیر بغل و همچنین ورم دست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − سه =